Reactie plaatsen

Reacties

Ricardo & Joyce
een maand geleden

Super mooie en leuke foto’s zijn er gemaakt van onze bruiloft!

Onze zoon van toen 5,5 maand was vanaf het eerste moment weg van Yamina en staat dus echt heel lief op de foto’s. Voor ons zelf was Yamina erg fijn omdat de foto’s worden gemaakt terwijl je gewoon je ding doet, dus geen statige poses hoeven aannemen.

Tijdens de foto’s met onze gasten werden onze neefjes van 2 en 5 erbij betrokken om ons allemaal lachend op de foto te krijgen. Dus iedereen had de grootste lol en staat lachend/stralend op de foto’s.

Wij waren erg blij en ontspannen met Yamina op onze bruiloft. En nu we de foto’s terug kijken beleven we de dag steeds weer opnieuw, dus het is goed vastgelegd op foto allemaal!

Lieke
2 maanden geleden

Wat een onwijs leuke shoot hebben we gehad! Yamina was zo lief voor ons dochtertje van 7 maanden. We hadden nu gekozen voor de portret mini’s, maar zouden zeker nog eens andere shoot doen bij haar!

Jessica Mertens
6 maanden geleden

Zo blij met de mooie foto’s en het was een prachtige locatie, kunnen niet wachten totdat de kerst Shoots komen haha

Nathalie van uythoven
6 maanden geleden

Wat hebben we een super leuke shoot achter de rug wat een mooie lokatie en van die ongedwongen foto's top fotograaf

Manon
7 maanden geleden

1,5 week geleden hele leuke ontspannen fotoshoot gehad met onze familie. Yamina had gelukkig heel veel geduld met onze iets chaotische familie! Haha Fijn dat we ook snel onze foto’s hebben ontvangen!

Nogmaals bedankt!

Judith Spruyt
9 maanden geleden

We hebben voor de 2e keer foto’s laten maken bij Yamina. Ze weet Sem altijd aan het lachen te krijgen en de shoots zijn altijd ontspannen en gezellig , wij zijn weer super blij met deze foto’s..

Marlou
9 maanden geleden

De newborn shoot leverde enorm leuke en schattige plaatjes op! Yamina nam alle tijd en had veel geduld, ook ons andere zoontje was meteen ontdooid voor de camera dankzij haar enthousiasme. We zijn heel blij met de foto’s!

Esther
9 maanden geleden

Erg gezellige familieshoot gehad met vijf jonge kinderen. Yamina krijgt het gewoon voor elkaar om ze leuk op de foto krijgen, heel knap!

Annemijn
9 maanden geleden

Super leuke fotoshoot gehad. Ze heeft veel geduld en denkt heel erg mee. Was de tweede keer en zeker niet de laatste!!

Natasja den Reijer
9 maanden geleden

Familiefoto's:
zeer mooie foto's,persoonlijke touch en een top gevoel voor fotografie!