Reactie plaatsen

Reacties

ilona
2 maanden geleden

Super mooie foto's op een super mooie buitenlocatie.

Yamina is super vrolijk en weet de kids lekker enthousiast te maken zodat ze super op de foto staan.
Een hele fijne sfeer hing er tijdens het foto"s maken

Kim Vianen
2 maanden geleden

Wij hebben recent een newborn shoot gedaan bij Yamina. Ons zoontje had niet echt zijn dag, maar Yamina nam alle tijd om het te kalmeren en om mooie foto’s te maken. We zijn onwijs blij met het mooie eindresultaat; echt super gave foto’s!

Ricardo & Joyce
4 maanden geleden

Super mooie en leuke foto’s zijn er gemaakt van onze bruiloft!

Onze zoon van toen 5,5 maand was vanaf het eerste moment weg van Yamina en staat dus echt heel lief op de foto’s. Voor ons zelf was Yamina erg fijn omdat de foto’s worden gemaakt terwijl je gewoon je ding doet, dus geen statige poses hoeven aannemen.

Tijdens de foto’s met onze gasten werden onze neefjes van 2 en 5 erbij betrokken om ons allemaal lachend op de foto te krijgen. Dus iedereen had de grootste lol en staat lachend/stralend op de foto’s.

Wij waren erg blij en ontspannen met Yamina op onze bruiloft. En nu we de foto’s terug kijken beleven we de dag steeds weer opnieuw, dus het is goed vastgelegd op foto allemaal!

Lieke
5 maanden geleden

Wat een onwijs leuke shoot hebben we gehad! Yamina was zo lief voor ons dochtertje van 7 maanden. We hadden nu gekozen voor de portret mini’s, maar zouden zeker nog eens andere shoot doen bij haar!

Jessica Mertens
9 maanden geleden

Zo blij met de mooie foto’s en het was een prachtige locatie, kunnen niet wachten totdat de kerst Shoots komen haha

Nathalie van uythoven
9 maanden geleden

Wat hebben we een super leuke shoot achter de rug wat een mooie lokatie en van die ongedwongen foto's top fotograaf

Manon
10 maanden geleden

1,5 week geleden hele leuke ontspannen fotoshoot gehad met onze familie. Yamina had gelukkig heel veel geduld met onze iets chaotische familie! Haha Fijn dat we ook snel onze foto’s hebben ontvangen!

Nogmaals bedankt!

Judith Spruyt
een jaar geleden

We hebben voor de 2e keer foto’s laten maken bij Yamina. Ze weet Sem altijd aan het lachen te krijgen en de shoots zijn altijd ontspannen en gezellig , wij zijn weer super blij met deze foto’s..

Marlou
een jaar geleden

De newborn shoot leverde enorm leuke en schattige plaatjes op! Yamina nam alle tijd en had veel geduld, ook ons andere zoontje was meteen ontdooid voor de camera dankzij haar enthousiasme. We zijn heel blij met de foto’s!

Esther
een jaar geleden

Erg gezellige familieshoot gehad met vijf jonge kinderen. Yamina krijgt het gewoon voor elkaar om ze leuk op de foto krijgen, heel knap!