Over mij

Hai, voor degene die mij nog niet kennen, ik ga mezelf even voorstellen! "📷😀
 
Hoi ik ben Yamina, 29 jaar en wonende in Breda.
 
Ik ben een aantal jaar geleden afgestudeerd als Grafisch Vormgever, maar tijdens mijn opleiding begon mijn liefde voor fotograferen al flink te groeien! Met mijn eerste camera die ik van mijn ouders had gekregen begon ik met de basis die ik had geleerd tijdens mijn studie foto’s te maken en al snel had ik de smaak te pakken! Ik zette regelmatig vriendinnen voor mijn camera neer om bepaalde creatieve ideetjes uit te werken ook mijn hond was regelmatig proefkonijn maar vond het gelukkig nooit erg om even te poseren. Maar ook de combinatie tussen grafische opdrachten en fotografie kwam vaak erg goed uit!
Maar dit was niet wat ik wilde… Ik wilde meer, beter worden, mooiere foto’s maken en het belangrijkste ; bepaalde beelden en emoties vastleggen. Ik ging nadat ik was afgestudeerd werken als Kinderfotografe, en hier had ik het zo erg naar mijn zin. Ik ben altijd al gek op kinderen geweest, en heb altijd een goede klik met ze. ( ik dacht echt Yes dit is het! )
 
Na een tijdje ben ik eens goed naar mijn foto’s gaan kijken, zowel studio werk als op locatie. En wat ik iedere keer naar voren zag komen werd me ineens erg duidelijk.
“Wauw… ik leg momenten vast en interactie tussen bepaalde mensen” En dit vind ik het mooiste wat er is, emotie en liefde die je terug ziet in de foto’s is toch het mooiste wat er is! Een foto zegt soms echt meer dan duizend woorden. ❤️
Door de spontaniteit tijdens de fotosessies, en mijn soms o zo onhandigheid waardoor ik soms struikel of beland met me billen in de prikkels tijdens de sessie schieten de mensen in de lach!😂 Die echte lach, zo heerlijk spontaan! Je vind me tijdens de sessie ook vaak in de bosjes, op de grond, in de boom… juist om dat ene plaatje te schieten!
 
Inmiddels ben ik al meerdere fotosessies met kinderen, gezinnen, hele families en bruiloften verder! En dit allemaal door mond op mond reclame door de lieve klantenkring die ik inmiddels heb opgebouwd! ( Ja ik ben jullie zeeeer dankbaar! )😍
 
Maaarrrrr…. Het aller belangrijkste is, dat ik jullie met alle liefde en plezier wil vastleggen! Of het nou een gewone sessie, jullie bruiloft, een newborn of familie fotoshoot is. Ik zorg er voor dat jullie deze momenten nooit meer vergeet en er prachtig opstaan!
xx
Tot snel! 📷😉
 
Fotograaf Breda