Waarom een newbornfotoshoot?

 

Die aller eerste dagen van jullie pasgeboren kleintje wil je graag vastleggen als herinnering die je nooit meer kan worden afgenomen. Newborn fotoshoots vinden plaats in de eerste 2 weken dat de kleine is geboren. ( Beste periode is tussen de 6 & 10 dagen oud). Ze zijn dan namelijk nog heel erg slaperig en mooi flexibel om die mooie poses te krijgen. ( Wist je dat ze dit maar een paar dagen hebben? )  

De tijd vliegt enorm, voor jullie het weten kruipt de baby al, gaat lopen en praten! 

 

Je kan kiezen uit geposeerd of lifestyle, hier onder zie je twee gallerijen. Ik kom of aan huis met mijn speciale studio voor newbornfotografie, of als je voor lifestyle heb gekozen fotografeer ik binnen een paar uur gewoon in huis hoe jullie met de kleine bezig zijn, die intieme momentjes samen met je kleintje zijn zo waardevol!

 

Ik plan dit het liefste 30 minuten voor het drink moment zodat de kleine tevreden is tijdens de sessie, ondertussen kan ik alle spullen klaarzetten en kennis maken met jullie onder het genot van een kopje thee. Ik vind het altijd erg fijn als iedereen op zijn gemak is. Een tip voor de geposeerde sessie die ik hierbij gelijk kan geven is als de newborn zijn drink moment krijgt deze alvast zonder kleertjes in een warme wikkeldoek ( luiertje aan) te doen. Omdat de newborn nog geen 2 weekjes oud is zal deze na het drinkmoment tevreden in slaap vallen en kunnen wij aan de slag met de fotosessie. Wat ook erg belangrijk is, is de temperatuur in de kamer waar we de fotosessie gaan maken. De ideale temperatuur is rond de 25 graden, dont worry jullie hoeven niet het hele huis flink te gaan verwarmen. Ik heb hiervoor een kacheltje die ik altijd bij me heb om het net iets warmer te krijgen!

 

Ik maak altijd verschillende foto's zoals ; foto's op de bean-bag met mooie natuurlijke kleden. En ik neem ook verschillende props mee waar de newborn ingelegd word. Veiligheid gaat altijd voor! Daarom kan het zo zijn dat ik jullie vraag om even de kleine te ondersteunen, ik photoshop later jullie handen weg op de foto zodat hier niks meer van te zien is.

 

Fotograaf Breda

Wanneer boek ik deze fotoshoot?

Wees op tijd met het boeken van deze sessie, deze kan je het beste al reserveren als je zwanger bent. De beste periode is rond de 20 a 25 weken, ik hou dan rekening met de uitgerekende datum en plan voor jullie een afspraak in. Uiteraard hou ik er rekening mee dat dit 2 weken er voor of er na kan zijn. Als je optijd bent met het boeken kan er uiteraard ook een zwangerschapsfotoshoot worden geboekt. In combinatie met deze 2 fotosessies krijg je een mooie combi-korting. Je leert me tijdens deze sessie al goed kennen waardoor de volgende afspraak nog relaxter verloopt. (win-win situatie!)

Als de kleine geboren is kan je het me zsm laten weten zodat ik een definitieve afspraak met jullie kan maken. Ik neem maar een paar newbornsessies in de week aan.

 

Mogen wij als ouders ook mee op de foto?

Ja zeker! Een newbornsessie duurt gemiddels 2 a 3 uur, de eerste 2 uur is mijn aandacht gericht op de newborn. Nadat deze foto's zijn gemaakt mogen jullie samen als gezin op de foto. Deze foto's worden als lifestyle gefotografeerd, heerlijk puur natuur gewoon bij jullie in huis! Je kan dan denken aan samen heerlijk op de bank met het gezinnetje, ik maak de foto's dan zo alsof ik er niet ben! Als er oudere broers en/of zussen zijn mogen deze uiteraard ook mee. Dan is het plaatje helemaal compleet!

 

 

Ben je enthousiast geworden en wil je ook zon gave sessie ? Boek dan nu jouw fotoshoot en wie weet zie ik je binnenkort!

Boek je een zwangerschap & newborn-sessie bij mij? Dan krijg je een combi-korting van €40,- , de korting word verrekend bij de laatste sessie.

Je kan bij beide sessies kiezen uit 3 verschillende pakketten, geef deze door bij je reservering. 

 

Uiteraard voor meer informatie mag je me altijd een bericht sturen.

 

De tarieven vind je onder mijn portfolio.

Lifestyle-newborn

 

 

 

 

 

 

Geposeerd-Newborn

 

 

 

Gewonnen Awards

 

 

 

Tarieven

 

 

 

Extra info

- Boek echt optijd! Ik neem maar een beperkt aantal newbornsessies aan in een maand.

Boek je bij mij ook jouw zwangerschapsfotosessie? Dan krijg je een leuke combi-korting!

 

- Van te voren aangeven indien er wensen zijn om foto's met ouders en of broertjes, zusjes samen vast te leggen.

- Verschillende attributen, background layers, haarbandjes en pakjes neem ik mee.

 

Let op!

- Exclusief reiskosten/parkeerkosten.        Buiten een straal van 10 km vanaf Breda komen er reiskosten bij.