Kids fotoshoot

 
Als je het tabblad "over mij" eerder heb gelezen, dan weet je dat ik ontzettend gek ben op kindjes! Als ik ergens lange ervaring mee heb is het kinderen fotograferen en wel in de leeftijds categorie 0 t/m 8 jaar. 
Laat je dus niet tegenhouden door ongeduldige kindjes, zijn ze snel afgeleid? Don't worry, door mijn ervaring weet ik hier zeker te weten raad mee. Daarom geef ik dus ook de garantie; mocht de sessie niet lukken? Hoef je ook niet te betalen!
 
Ik fotografeer de kindjes zowel op locatie als in de kids studio!
 

Ben je enthousiast geworden en wil je ook zon gave sessie ? Boek dan nu jouw fotoshoot en wie weet zie ik je binnenkort!

Fotograaf Breda

Uiteraard voor meer informatie mag je me altijd een bericht sturen.

Fotosessie op locatie

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotosessie in de Studio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarieven

 

 

 

Extra info/tips

- Tijdens de fotosessie gebruik ik attributen/knuffels/speeltjes om jullie kindje te entertainen. Soms komt het voor dat hij of zij het liefst zijn of haar lievelings-knuffel wilt. Neem deze mee!

- Boek de sessie op een tijdstip altijd na het slaapje, hoe "vermoeider" de kindjes zijn hoe moeilijker de sessie verloopt. Maar uiteraard, jullie kennen het kindje het beste.

- Boek je een studio sessie voor jullie kleintje? Ik fotografeer dan het liefste de kindjes met blote voetjes! Waarom? Het is zo zonde als de onderkant van de schoenen in beeld zijn. Blote voetjes van kleintjes zijn veeeeeel schattiger ;) 

- Zorg altijd dat je kindje kleding aan heeft waar hij en/of zij zich gemakkelijk in kan bewegen, hoe lekkerder het zit hoe meer ze op hun gemak zijn!

- Geen enkel kindje wat honger heeft of tegen de voeding aan zit heeft zin in een fotoshoot. Zorg daarom altijd voor een extra fles, en voor de grotere kindjes een boterhammetje of wat lekkers om ze even zoet te houden.