Familie fotoshoot

 

Leuke spontane familie foto's, wie wilt dat nou niet? Ik hou van spontane foto's die net even wat anders zijn dan anders. Even samen een stukje wandelen, interactie tussen de personen... dit leg ik vast! Deze ongedwongen manier van fotograferen geeft mijn foto's net iets extra's.     Pure beelden is wat je van mij kan verwachten.

 

Voor de fotoshoot begint neem ik eerst alles met jullie rustig door zodat we beide niet voor verassingen komen te staan. Graag hoor ik ook van jullie als er eventueel speciale wensen zijn, dan kan ik hier uiteraard rekening mee houden. Ik leg mijn werkwijze van te voren uit en we bespreken samen de locatie waar we de fotosessie gaan maken. 

We zijn niet al te lang bezig, gemiddeld duurt een familiesessie ong. 1 uurtje tot max 1,5.

Zijn er kinderen bij? Dan kan het soms even iets uitlopen, don't worry! Ik heb altijd mijn tricks om de kids te vermaken tijdens de sessie.

 

Je kan bij mij kiezen uit twee edit stijlen, namelijk een hele lichte stijl ( zachte kleuren) of de kleurrijke ( felle warme kleuren)

Ben je enthousiast geworden en wil je ook een mooie sessie ? Boek dan nu jouw fotoshoot en wie weet zie ik je binnenkort!

 

Uiteraard voor meer informatie mag je me altijd een bericht sturen.

 

Fotograaf Breda

Tarieven

Extra info/tips

- LET OP! De pakketten zijn tot een max aantal personen. Vanaf 8 personen of meer komt er een meerprijs bij van €10 p.p

- Foto's geleverd binnen 2 weken.

- Alle foto's worden geleverd bij elk pakket zonder beeldmerk en in hoge resolutie.

- Zorg dat jullie comfortabel zittende kleding aan hebben. (Nee ik laat jullie niet in bomen klimmen enz.. maar hoe lekkerder iets zit, hoe relaxter je houding is! ) ;)

- Match the colours! Het is zo mooi voor de foto als jullie een beetje de kleding combineren met elkaar!  

Let op!

- Exclusief reiskosten/parkeerkosten. (reiskosten worden gerekend voor locaties buiten een straal van 10 km van Breda

)